Na bijna 16 jaar verlaat Hendrik Van De Velde Belgacom. Hij was er vice president products & solutions in de enterprise afdeling. Zijn vertrek komt als een verrassing.

De 40-jarige Hendrik Van De Velde ademde Belgacom. Na zijn opleiding aan de universiteit van Gent begon hij in'94 bij de dominante operator en maakte hij deel uit van het team dat het SDH-netwerk uitrolde. Sinds 1998 legt Van De Velde zich toe op productontwikkeling, aanvankelijk van de Frame Relay diensten, later BILAN, satelliet en het internationale data-aanbod. Sinds 2007 is hij Belgacom vice president products & solutions. "Na tien jaar product en services is het goed geweest. Ik ben toe aan iets anders, mogelijk binnen de telecomsector, maar misschien ook elders", aldus Hendrik Van De Velde.

Bart Watteeuw, de huidige vice president operational excelence, neemt tijdelijk zijn positie over.

Het is de tweede vice president op korte tijd die Belgacom verlaat. In juni werd [afscheid genomen van Koen Tackx], de marketingverantwoordelijke voor de consumentenafdeling. Tackx werkte vijftien jaar bij Belgacom.

Na bijna 16 jaar verlaat Hendrik Van De Velde Belgacom. Hij was er vice president products & solutions in de enterprise afdeling. Zijn vertrek komt als een verrassing. De 40-jarige Hendrik Van De Velde ademde Belgacom. Na zijn opleiding aan de universiteit van Gent begon hij in'94 bij de dominante operator en maakte hij deel uit van het team dat het SDH-netwerk uitrolde. Sinds 1998 legt Van De Velde zich toe op productontwikkeling, aanvankelijk van de Frame Relay diensten, later BILAN, satelliet en het internationale data-aanbod. Sinds 2007 is hij Belgacom vice president products & solutions. "Na tien jaar product en services is het goed geweest. Ik ben toe aan iets anders, mogelijk binnen de telecomsector, maar misschien ook elders", aldus Hendrik Van De Velde. Bart Watteeuw, de huidige vice president operational excelence, neemt tijdelijk zijn positie over. Het is de tweede vice president op korte tijd die Belgacom verlaat. In juni werd [afscheid genomen van Koen Tackx], de marketingverantwoordelijke voor de consumentenafdeling. Tackx werkte vijftien jaar bij Belgacom.