De Europese Commissie heeft met Dimension Data een uitbreiding van het in 2008 getekende Natacha I-contract onderhandeld.

De onderhandeling zonder oproep van mededinging met Dimension Data werd beklonken op 20 miljoen euro. Die som komt bovenop de geraamde 80 miljoen euro van Natacha I. Dat raamcontract behelsde de creatie van een aankoopkanaal voor de levering van netwerk- en telecommateriaal (in casu Cisco-apparatuur: switches, modems, videoconferentie- en ip-telefoniemateriaal, software, security, ...) en het bijhorende onderhoud en diensten voor de Commissie en de andere deelnemende Europese instellingen. Het contract van 2008 was overigens voor een derde uitbesteed aan Belgacom-Telindus ICT.

In januari zou in principe ook het Natacha II-contract van de Europese Commissie moeten worden toegekend, dat in waarde ongeveer dubbel zo groot is als Natacha I. Ook daarvoor is Dimension Data in de running.

De Europese Commissie heeft met Dimension Data een uitbreiding van het in 2008 getekende Natacha I-contract onderhandeld. De onderhandeling zonder oproep van mededinging met Dimension Data werd beklonken op 20 miljoen euro. Die som komt bovenop de geraamde 80 miljoen euro van Natacha I. Dat raamcontract behelsde de creatie van een aankoopkanaal voor de levering van netwerk- en telecommateriaal (in casu Cisco-apparatuur: switches, modems, videoconferentie- en ip-telefoniemateriaal, software, security, ...) en het bijhorende onderhoud en diensten voor de Commissie en de andere deelnemende Europese instellingen. Het contract van 2008 was overigens voor een derde uitbesteed aan Belgacom-Telindus ICT. In januari zou in principe ook het Natacha II-contract van de Europese Commissie moeten worden toegekend, dat in waarde ongeveer dubbel zo groot is als Natacha I. Ook daarvoor is Dimension Data in de running.