Extreme Networks neemt Enterasys en zijn 900 werknemers over. Het bedrijf wordt zo de vierde grootste ethernet switching speler na Cisco, HP en Huawei.

Beide bedrijven bevestigen dat de geplande producten ondersteund blijven zodat klanten geen nadeel ondervinden. Binnen twee jaar zulen producten van Extreme Networks ook delen van Enterasys bevatten.

De Gores Group, voormalig eigenaar van Enterasys, nam in 2008 nog een meerderheidsparticipatie in Siemens Enterprise Communications waar ook Entrasys werd ondergebracht.

Die samenwerking lijkt niet zo vlot te zijn verlopen gezien Extreme Networks met 180 miljoen dollar in cash en aandelen amper de helft betaalt dan de 386 miljoen dollar die de Gores Group in 2006 betaalde voor het bedrijf.

Extreme Networks neemt Enterasys en zijn 900 werknemers over. Het bedrijf wordt zo de vierde grootste ethernet switching speler na Cisco, HP en Huawei. Beide bedrijven bevestigen dat de geplande producten ondersteund blijven zodat klanten geen nadeel ondervinden. Binnen twee jaar zulen producten van Extreme Networks ook delen van Enterasys bevatten. De Gores Group, voormalig eigenaar van Enterasys, nam in 2008 nog een meerderheidsparticipatie in Siemens Enterprise Communications waar ook Entrasys werd ondergebracht. Die samenwerking lijkt niet zo vlot te zijn verlopen gezien Extreme Networks met 180 miljoen dollar in cash en aandelen amper de helft betaalt dan de 386 miljoen dollar die de Gores Group in 2006 betaalde voor het bedrijf.