Na een artikel van The Atlantic Wire over de irritatie van Facebookgebruikers over de enorme hoeveelheid reclame op de mobiele apps, beloofde een woordvoerder van het bedrijf aan de website gehoor te zullen geven aan de kritiek. Zo komt er in de komende weken een functie - waarschijnlijk een soort van 'X'-knop - die gebruikers toelaat om mobiele advertenties te verbergen.

De nieuwe functie zal het eerst beschikbaar zijn voor iOS en daarna voor Android. Van de Facebook-apps voor BlackBerry en Windows Phone (Nokia Lumia) is nog geen sprake.

Na een artikel van The Atlantic Wire over de irritatie van Facebookgebruikers over de enorme hoeveelheid reclame op de mobiele apps, beloofde een woordvoerder van het bedrijf aan de website gehoor te zullen geven aan de kritiek. Zo komt er in de komende weken een functie - waarschijnlijk een soort van 'X'-knop - die gebruikers toelaat om mobiele advertenties te verbergen. De nieuwe functie zal het eerst beschikbaar zijn voor iOS en daarna voor Android. Van de Facebook-apps voor BlackBerry en Windows Phone (Nokia Lumia) is nog geen sprake.