Het Amerikaanse gerecht heeft in beroep voor een derde keer de tweeling Cameron en Tyler Winklevoss ongelijk gegeven in het proces over de oprichting van Facebook.

De twee voormalige studiegenoten van Facebook-oprichter Mark Zuckerberg beweren dat Zuckerberg het idee voor Facebook van hen stal en eisen dat een eerdere schikking die ze met hem daarover troffen, geannuleerd wordt. De rechtbank bekrachtigde echter opnieuw de schikking.

De rechtszaak met de tweeling Cameron en Tyler Winklevoss, twee Olympische roeiers, raakte beroemd door de film "The Social Network". Bij een regeling die Zuckerberg in 2008 met de tweeling trof, kregen de broers 20 miljoen dollar cash en 45 miljoen dollar in aandelen. De tweelingbroers vonden later dat ze te weinig geld gekregen hadden, gezien de waarde van Facebook. Ze wilden langs gerechtelijke weg de regeling ongedaan laten maken en een groter bedrag opstrijken.

Bron: Belga

Het Amerikaanse gerecht heeft in beroep voor een derde keer de tweeling Cameron en Tyler Winklevoss ongelijk gegeven in het proces over de oprichting van Facebook. De twee voormalige studiegenoten van Facebook-oprichter Mark Zuckerberg beweren dat Zuckerberg het idee voor Facebook van hen stal en eisen dat een eerdere schikking die ze met hem daarover troffen, geannuleerd wordt. De rechtbank bekrachtigde echter opnieuw de schikking. De rechtszaak met de tweeling Cameron en Tyler Winklevoss, twee Olympische roeiers, raakte beroemd door de film "The Social Network". Bij een regeling die Zuckerberg in 2008 met de tweeling trof, kregen de broers 20 miljoen dollar cash en 45 miljoen dollar in aandelen. De tweelingbroers vonden later dat ze te weinig geld gekregen hadden, gezien de waarde van Facebook. Ze wilden langs gerechtelijke weg de regeling ongedaan laten maken en een groter bedrag opstrijken. Bron: Belga