Facebook telt 5.013.860 gebruikers die in België wonen, aldus Bruno Peeters, die op zijn blog BVLG statistieken bijhoudt van sociale netwerken in België. Daarmee stijgt Facebook met 1 procent tegenover vorige maand, en met 8 procent tegenover vorig jaar. België staat op de 37ste plaats op de wereldranglijst van landen met het meeste Facebook-accounts.

LinkedIn sterkste groeier

De sterkst groeiende sociaalnetwerksite in ons land is echter LinkedIn. Het zakelijke platform groeide op een jaar tijd met 32 procent tot 1.533.539 profielen.

Geen cijfers van Twitter

Bruno Peeters beschikt niet over Belgische cijfers van Twitter en Google Plus.

Facebook telt 5.013.860 gebruikers die in België wonen, aldus Bruno Peeters, die op zijn blog BVLG statistieken bijhoudt van sociale netwerken in België. Daarmee stijgt Facebook met 1 procent tegenover vorige maand, en met 8 procent tegenover vorig jaar. België staat op de 37ste plaats op de wereldranglijst van landen met het meeste Facebook-accounts. LinkedIn sterkste groeierDe sterkst groeiende sociaalnetwerksite in ons land is echter LinkedIn. Het zakelijke platform groeide op een jaar tijd met 32 procent tot 1.533.539 profielen. Geen cijfers van TwitterBruno Peeters beschikt niet over Belgische cijfers van Twitter en Google Plus.