"Op maandag maakten 1 van 7 aardbewoners gebruik van Facebook om met hun vrienden en familie in contact te komen", aldus Mark Zuckerberg.

"Het was voor het eerst dat we deze mijlpaal bereikt hebben, en het is nog maar het begin op weg naar de hele wereld in contact te brengen".

"Een meer open en verbonden wereld is een betere wereld".

In een communiqué dat eind juni werd verspreid, beweerde het sociaal netwerk 1,49 miljard actieve leden te hebben, die minstens één keer per maand van Facebook gebruik maken. 968 miljoen van hen werden in juni als "dagelijkse gebruikers" bestempeld.

(Belga/RR)

"Op maandag maakten 1 van 7 aardbewoners gebruik van Facebook om met hun vrienden en familie in contact te komen", aldus Mark Zuckerberg."Het was voor het eerst dat we deze mijlpaal bereikt hebben, en het is nog maar het begin op weg naar de hele wereld in contact te brengen"."Een meer open en verbonden wereld is een betere wereld".In een communiqué dat eind juni werd verspreid, beweerde het sociaal netwerk 1,49 miljard actieve leden te hebben, die minstens één keer per maand van Facebook gebruik maken. 968 miljoen van hen werden in juni als "dagelijkse gebruikers" bestempeld.(Belga/RR)