Mogelijk kan je binnenkort tickets voor evenementen kopen via Facebook. Op de Facebook-pagina van het evenement zal je via een Koop Tickets-knop kunnen doorklikken naar een site waar kaartjes te bestellen zijn. Dat meldt de website All Facebook, die zich baseert op schermafdrukken van een Israëlisch sociale mediabedrijfje.

Op het eerste gezicht is dit een win-winsituatie. Via deze weg kunnen organisatoren van evenementen hun ticketverkoop aanzwengelen, en hoewel Facebook de transacties in eerste instantie blijkbaar niet zelf afhandelt, kan de sociale netwerksite vermoedelijk wel een deel van de opbrengst opstrijken.

Facebook heeft de komst van deze 'ticketservice' zelf nog niet bevestigd.

Mogelijk kan je binnenkort tickets voor evenementen kopen via Facebook. Op de Facebook-pagina van het evenement zal je via een Koop Tickets-knop kunnen doorklikken naar een site waar kaartjes te bestellen zijn. Dat meldt de website All Facebook, die zich baseert op schermafdrukken van een Israëlisch sociale mediabedrijfje. Op het eerste gezicht is dit een win-winsituatie. Via deze weg kunnen organisatoren van evenementen hun ticketverkoop aanzwengelen, en hoewel Facebook de transacties in eerste instantie blijkbaar niet zelf afhandelt, kan de sociale netwerksite vermoedelijk wel een deel van de opbrengst opstrijken. Facebook heeft de komst van deze 'ticketservice' zelf nog niet bevestigd.