Door een veiligheidslek op de sociale netwerksite Facebook zijn enkele privéfoto's van Facebook-oprichter Marc Zuckerberg op het wereldwijde web beland.

Privefoto's van gebruikers werden in sommige gevallen toegankelijk door middel van een trucje, namelijk een publieke foto van de gebruiker bij Facebook aanmelden als "aanstootgevend". Eens het trucje via internet verspreid werd, werd ook het profiel van Zuckerberg "aangevallen". Onder meer een foto waarin hij een kip vasthoudt, werd zo gelekt.

Facebook erkende het veiligheidsprobleem, maar zegt dat het slechts beperkte tijd online was. Het systeem is ondertussen gedeactiveerd en zal pas weer ingeschakeld worden als het probleem opgelost is.

Bron: Belga

Door een veiligheidslek op de sociale netwerksite Facebook zijn enkele privéfoto's van Facebook-oprichter Marc Zuckerberg op het wereldwijde web beland. Privefoto's van gebruikers werden in sommige gevallen toegankelijk door middel van een trucje, namelijk een publieke foto van de gebruiker bij Facebook aanmelden als "aanstootgevend". Eens het trucje via internet verspreid werd, werd ook het profiel van Zuckerberg "aangevallen". Onder meer een foto waarin hij een kip vasthoudt, werd zo gelekt. Facebook erkende het veiligheidsprobleem, maar zegt dat het slechts beperkte tijd online was. Het systeem is ondertussen gedeactiveerd en zal pas weer ingeschakeld worden als het probleem opgelost is. Bron: Belga