De sociale netwerksite Facebook wil het komende jaar duizenden mensen in dienst nemen. Verwacht wordt dat Facebook begin volgend jaar naar de beurs zal trekken.

Directrice Sheryl Sandberg van Facebook kondigde vrijdag op een persbriefing in New York aan dat het bedrijf volgend jaar exponentieel wil groeien, en dan vooral in The Big Apple.

Zo wil Facebook voor het eerst een team ingenieurs installeren in New York. Volgens Sandberg zal de sociale netwerksite proberen zoveel mogelijk hoogopgeleide ingenieurs aan te werven. In New York werken momenteel slechts een honderdtal medewerkers op de afdelingen marketing en rekrutering.

Facebook telt in totaal zo'n 3.000 medewerkers. Alle ingenieurs werken momenteel aan de Westkust, op de hoofdzetel in het Californische Palo Alto en in Seattle. Ook op die plaatsen moeten er volgens Sandberg ingenieurs bijkomen.

Bron: Belga

De sociale netwerksite Facebook wil het komende jaar duizenden mensen in dienst nemen. Verwacht wordt dat Facebook begin volgend jaar naar de beurs zal trekken. Directrice Sheryl Sandberg van Facebook kondigde vrijdag op een persbriefing in New York aan dat het bedrijf volgend jaar exponentieel wil groeien, en dan vooral in The Big Apple. Zo wil Facebook voor het eerst een team ingenieurs installeren in New York. Volgens Sandberg zal de sociale netwerksite proberen zoveel mogelijk hoogopgeleide ingenieurs aan te werven. In New York werken momenteel slechts een honderdtal medewerkers op de afdelingen marketing en rekrutering. Facebook telt in totaal zo'n 3.000 medewerkers. Alle ingenieurs werken momenteel aan de Westkust, op de hoofdzetel in het Californische Palo Alto en in Seattle. Ook op die plaatsen moeten er volgens Sandberg ingenieurs bijkomen. Bron: Belga