Via de nieuwe functie kunnen Facebook-gebruikers spulletjes te koop aanbieden en kunnen anderen daar op bieden. Er wordt geen geld uitgewisseld via Facebook, vertelde productmanager Mary Ku aan de website.

De Marketplace-functie verschijnt in een tabblad onderaan het scherm. Door er op te klikken krijgen Facebook-gebruikers aangeboden producten in hun regio te zien. De functie is nadrukkelijk voor gebruikers, door gebruikers. ''We zien dat veel mensen zaken vinden op Facebook en daar willen we op voortborduren'', verklaart Ku.

Eerst nog niet in België

2dehands.be hoeft zich overigens nog niet meteen zorgen te maken. De functie wordt eerst in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland aangezet. Alleen gebruikers van 18 jaar en ouder kunnen daar bovendien gaan handelen.

(ANP/WK)

Via de nieuwe functie kunnen Facebook-gebruikers spulletjes te koop aanbieden en kunnen anderen daar op bieden. Er wordt geen geld uitgewisseld via Facebook, vertelde productmanager Mary Ku aan de website.De Marketplace-functie verschijnt in een tabblad onderaan het scherm. Door er op te klikken krijgen Facebook-gebruikers aangeboden producten in hun regio te zien. De functie is nadrukkelijk voor gebruikers, door gebruikers. ''We zien dat veel mensen zaken vinden op Facebook en daar willen we op voortborduren'', verklaart Ku.Eerst nog niet in België2dehands.be hoeft zich overigens nog niet meteen zorgen te maken. De functie wordt eerst in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland aangezet. Alleen gebruikers van 18 jaar en ouder kunnen daar bovendien gaan handelen.(ANP/WK)