De functie komt vanaf deze week beschikbaar en is ook al beschikbaar in België, al krijgt nog niet iedereen gelijk de mogelijkheid om dit te doen, zegt Facebook tegen Social Times. Zowel op een desktop als in de smartphone-app worden sommige mensen gevraagd om hun favoriete vrienden en pagina's aan te geven.

Facebook
© Facebook

Bij de berichten van favoriete vrienden verschijnt een ster, zodat te zien is dat de update als belangrijk bestempeld is. Na de updates van deze vrienden en pagina's verschijnt de rest van de tijdlijn. (WK)

De functie komt vanaf deze week beschikbaar en is ook al beschikbaar in België, al krijgt nog niet iedereen gelijk de mogelijkheid om dit te doen, zegt Facebook tegen Social Times. Zowel op een desktop als in de smartphone-app worden sommige mensen gevraagd om hun favoriete vrienden en pagina's aan te geven. Bij de berichten van favoriete vrienden verschijnt een ster, zodat te zien is dat de update als belangrijk bestempeld is. Na de updates van deze vrienden en pagina's verschijnt de rest van de tijdlijn. (WK)