Een panne bij Facebook, veroorzaakt door een onderhoud, maakte het voor veel gebruikers vier uur lang onmogelijk onder meer status-updates op hun tijdlijn te plaatsen.

Velen die een status-update of foto wilden posten, kregen de volgende melding: "Dit bericht kon niet op deze tijdlijn worden geplaatst".

Sommige gebruikers konden de site ook niet bereiken, commentaren geven en dingen liken was evenmin mogelijk. Ook de mobiele apps werden getroffen.

De Facebook-panne, die vier uur aangesleept heeft, deed zich wereldwijd voor, al trof ze niet elke gebruiker. Ze bleek te zijn veroorzaakt door onderhoudswerken.

"We hebben het probleem snel kunnen verhelpen en werken weer voor de volle honderd procent. We verontschuldigen ons voor eventueel ongemak", reageerde de sociale netwerksite.

Een panne bij Facebook, veroorzaakt door een onderhoud, maakte het voor veel gebruikers vier uur lang onmogelijk onder meer status-updates op hun tijdlijn te plaatsen. Velen die een status-update of foto wilden posten, kregen de volgende melding: "Dit bericht kon niet op deze tijdlijn worden geplaatst". Sommige gebruikers konden de site ook niet bereiken, commentaren geven en dingen liken was evenmin mogelijk. Ook de mobiele apps werden getroffen.De Facebook-panne, die vier uur aangesleept heeft, deed zich wereldwijd voor, al trof ze niet elke gebruiker. Ze bleek te zijn veroorzaakt door onderhoudswerken. "We hebben het probleem snel kunnen verhelpen en werken weer voor de volle honderd procent. We verontschuldigen ons voor eventueel ongemak", reageerde de sociale netwerksite.