In een blog laat het sociale netwerk weten dat alle anderhalf miljard gebruikers nu de beschikking over de nieuwe functies heeft. Het kan wel per platform verschillen wanneer u de nieuwe knoppen ziet.

De traditionele like-knop wordt vervangen door een zestal emoticons die verschillende emoties uitdrukken. Zo kunnen gebruikers behalve like ook aangeven dat een bericht grappig, verdrietig, boosmakend of ongelooflijk gevonden wordt. Het hartje behoort nu ook tot mogelijkheden.

Een emoticon is afgevallen, omdat die niet in alle talen hetzelfde betekent. De uitdrukking 'yay' (nog zichtbaar in bovenstaande afbeelding), een vorm van blijdschap, is geschrapt.

Als u met uw muis boven de 'leuk'-knop zweeft, komen de nieuwe mogelijkheden tevoorschijn. Op mobiel kunnen gebruikers de like-knop ingedrukt houden.

(WK)

In een blog laat het sociale netwerk weten dat alle anderhalf miljard gebruikers nu de beschikking over de nieuwe functies heeft. Het kan wel per platform verschillen wanneer u de nieuwe knoppen ziet.De traditionele like-knop wordt vervangen door een zestal emoticons die verschillende emoties uitdrukken. Zo kunnen gebruikers behalve like ook aangeven dat een bericht grappig, verdrietig, boosmakend of ongelooflijk gevonden wordt. Het hartje behoort nu ook tot mogelijkheden.Een emoticon is afgevallen, omdat die niet in alle talen hetzelfde betekent. De uitdrukking 'yay' (nog zichtbaar in bovenstaande afbeelding), een vorm van blijdschap, is geschrapt.Als u met uw muis boven de 'leuk'-knop zweeft, komen de nieuwe mogelijkheden tevoorschijn. Op mobiel kunnen gebruikers de like-knop ingedrukt houden.(WK)