Een bewoner in de Tuinendaal in Hoeilaart werd in de nacht van dinsdag op woensdag van zijn televisietoestel beroofd. De bewoner spotte de dader in de achtertuin, maar toen hij hem nariep, zette de dief het op een lopen.

Maar de bewoner kon de politie nadien op Facebook aanduiden wie de diefstal had gepleegd. Het gaat om een 34-jarige uit Elsene die ook al voor andere feiten gekend was bij de politiediensten.

Bij een huiszoeking in de woning van de aangeduide man werd het gestolen televisietoestel aangetroffen. De betrokkene werd opgepakt en ter beschikking gesteld van de onderzoeksrechter in Brussel. (Belga/MI)

Een bewoner in de Tuinendaal in Hoeilaart werd in de nacht van dinsdag op woensdag van zijn televisietoestel beroofd. De bewoner spotte de dader in de achtertuin, maar toen hij hem nariep, zette de dief het op een lopen.Maar de bewoner kon de politie nadien op Facebook aanduiden wie de diefstal had gepleegd. Het gaat om een 34-jarige uit Elsene die ook al voor andere feiten gekend was bij de politiediensten. Bij een huiszoeking in de woning van de aangeduide man werd het gestolen televisietoestel aangetroffen. De betrokkene werd opgepakt en ter beschikking gesteld van de onderzoeksrechter in Brussel. (Belga/MI)