VP EMEA Joanna Shields van Facebook heeft op LeWeb een nieuwe plugin aangekondigd die Facebook-gebruikers in staat stelt om in te tekenen op de (publieke) updates van personen, van op eender welke plaats op het web.
De plugin, die verkocht wordt als een extensie van de Like-button, kan worden ingebed op elke website. De tool zou handig zijn voor merken, persoonlijkheden én journalisten die vaak belangrijke nieuwtjes verspreiden via hun Facebook-account. Zij moeten straks geen aparte 'Facebook Page' meer gebruiken voor hun publieke updates.

Shields liet verstaan dat de plugin 'snel' gelanceerd zal worden. In de komende uren of dagen zullen er allicht meer details worden vrijgegeven. Wel al duidelijk is dat Facebook met zijn subscribe-button een nieuwe aanval inzet op Twitter, momenteel het platform bij uitstek voor het delen van updates in real time.

VP EMEA Joanna Shields van Facebook heeft op LeWeb een nieuwe plugin aangekondigd die Facebook-gebruikers in staat stelt om in te tekenen op de (publieke) updates van personen, van op eender welke plaats op het web. De plugin, die verkocht wordt als een extensie van de Like-button, kan worden ingebed op elke website. De tool zou handig zijn voor merken, persoonlijkheden én journalisten die vaak belangrijke nieuwtjes verspreiden via hun Facebook-account. Zij moeten straks geen aparte 'Facebook Page' meer gebruiken voor hun publieke updates. Shields liet verstaan dat de plugin 'snel' gelanceerd zal worden. In de komende uren of dagen zullen er allicht meer details worden vrijgegeven. Wel al duidelijk is dat Facebook met zijn subscribe-button een nieuwe aanval inzet op Twitter, momenteel het platform bij uitstek voor het delen van updates in real time.