Facebook betaalt 400 miljoen dollar in contanten en rekent de rest af via de overdracht van ruim 23 miljoen eigen aandelen. Daar kan in totaal nog 300 miljoen dollar in aandelen en contanten bijkomen als bepaalde mijlpalen worden gehaald.

Oculus is de producent van de Oculus Rift, een speciale brillen waarmee gamers volledig kunnen opgaan in een spel. De Oculus Rift is nog niet officieel gelanceerd, maar gooie de hoge ogen op de technologiebeurzen waar hij gedemonstreerd werd.

Communicatie

Facebook wil de capaciteiten van het bedrijf uitbouwen, zodat de technologie ook kan worden gebruikt op het gebied van communicatie, media en entertainment.

Ook Sony maakte zopas bekend dat het aan een virtuele game-bril werkt. Virtuele realiteit werd in de jaren negentig voorghouden als de toekomst van het intenet, maar kwam vervolgens nooit van de grond. daar lijkt nu verandering in te kunnen komen. (Belga/TV)

Facebook betaalt 400 miljoen dollar in contanten en rekent de rest af via de overdracht van ruim 23 miljoen eigen aandelen. Daar kan in totaal nog 300 miljoen dollar in aandelen en contanten bijkomen als bepaalde mijlpalen worden gehaald. Oculus is de producent van de Oculus Rift, een speciale brillen waarmee gamers volledig kunnen opgaan in een spel. De Oculus Rift is nog niet officieel gelanceerd, maar gooie de hoge ogen op de technologiebeurzen waar hij gedemonstreerd werd.Communicatie Facebook wil de capaciteiten van het bedrijf uitbouwen, zodat de technologie ook kan worden gebruikt op het gebied van communicatie, media en entertainment. Ook Sony maakte zopas bekend dat het aan een virtuele game-bril werkt. Virtuele realiteit werd in de jaren negentig voorghouden als de toekomst van het intenet, maar kwam vervolgens nooit van de grond. daar lijkt nu verandering in te kunnen komen. (Belga/TV)