Met Spacial Workstation is het mogelijk om realistisch klinkend 3d-geluid te creëren voor bij virtual reality-beelden en 360-gradenvideo. De software is nu alleen nog beschikbaar voor Apple-computers, maar er wordt hard gewerkt aan een variant voor Windows.

Door de overname door Facebook kan Two Big Ears naar eigen zeggen de ''technologie sneller opschalen''. De medewerkers van het softwarebedrijf gaan samenwerken met de Oculus-afdeling van Facebook die zich bezighoudt met hardware voor virtual reality.

(ANP/WK)

Met Spacial Workstation is het mogelijk om realistisch klinkend 3d-geluid te creëren voor bij virtual reality-beelden en 360-gradenvideo. De software is nu alleen nog beschikbaar voor Apple-computers, maar er wordt hard gewerkt aan een variant voor Windows.Door de overname door Facebook kan Two Big Ears naar eigen zeggen de ''technologie sneller opschalen''. De medewerkers van het softwarebedrijf gaan samenwerken met de Oculus-afdeling van Facebook die zich bezighoudt met hardware voor virtual reality.(ANP/WK)