Een grafisch ontwerper wil dat we Facebook niet langer enkel op onze computer of telefoon gebruiken, maar ook in het echte leven. Daarom heeft hij een bordspel gemaakt rond de functionaliteiten van het sociale medium.

Pat C. Klein: "Als een jongeman die leeft in het digitale tijdperk, heb ik het gevoel dat het internet onze mogelijkheid om met elkaar te communiceren aantast. Onderzoek heeft bovendien uitgewezen dat sociale netwerksites kunnen leiden tot eenzaamheid, depressies en onzekerheid. Dit bordspel biedt daar een antwoord op. In plaats van Facebook te gebruiken op je computer of telefoon, kan je het dankzij dit bordspel ook gebruiken in het echte leven, met een paar vrienden en een fles drank."

Een grafisch ontwerper wil dat we Facebook niet langer enkel op onze computer of telefoon gebruiken, maar ook in het echte leven. Daarom heeft hij een bordspel gemaakt rond de functionaliteiten van het sociale medium. Pat C. Klein: "Als een jongeman die leeft in het digitale tijdperk, heb ik het gevoel dat het internet onze mogelijkheid om met elkaar te communiceren aantast. Onderzoek heeft bovendien uitgewezen dat sociale netwerksites kunnen leiden tot eenzaamheid, depressies en onzekerheid. Dit bordspel biedt daar een antwoord op. In plaats van Facebook te gebruiken op je computer of telefoon, kan je het dankzij dit bordspel ook gebruiken in het echte leven, met een paar vrienden en een fles drank."