Facebook-gebruikers kunnen hun berichten voortaan achteraf wijzigen. Dit kan op de website van Facebook of via de Android-app. Binnenkort wordt deze mogelijkheid ook ingebouwd in de iPhone-toepassing.

Naast een statusupdate bevindt zich een uitklapmenu. Als je dit opent, verschijnt de optie 'Bewerken'. Nadat je een wijziging hebt aangebracht, krijgt de post het onderschrift 'Bewerkt'.

Let wel: de oorspronkelijke statusupdate blijft bestaan en kan zelfs door eender wie opgeroepen worden door op het linkje 'Bewerkt' te klikken.

Het is al langer mogelijk aanpassingen te doen in reacties of fotobijschriften.

Facebook-gebruikers kunnen hun berichten voortaan achteraf wijzigen. Dit kan op de website van Facebook of via de Android-app. Binnenkort wordt deze mogelijkheid ook ingebouwd in de iPhone-toepassing. Naast een statusupdate bevindt zich een uitklapmenu. Als je dit opent, verschijnt de optie 'Bewerken'. Nadat je een wijziging hebt aangebracht, krijgt de post het onderschrift 'Bewerkt'. Let wel: de oorspronkelijke statusupdate blijft bestaan en kan zelfs door eender wie opgeroepen worden door op het linkje 'Bewerkt' te klikken. Het is al langer mogelijk aanpassingen te doen in reacties of fotobijschriften.