Je kon eerder al videolinks, bijvoorbeeld van YouTube, in commentaren plaatsen en eigen foto's en GIF's zijn ook al geen nieuwigheid meer. Voor video's was het iets complexer legt het bedrijf uit in een blogbericht. Zo genereren zowel de commentaren als video's veel dataverkeer.

De functie werd ontwikkeld op Facebook's 50e hackathon waarbij ontwikkelaars op één dag nieuwe functies proberen te ontwikkelen. Al werd de optie in de maanden erna verder uitgewerkt en stabieler gemaakt.

Video's toevoegen werkt zowel op het web als op iOS en Android. Gebruikers moeten bij een reactie op het foto-icoon drukken en kunnen zo kiezen om een foto of video te uploaden.

Je kon eerder al videolinks, bijvoorbeeld van YouTube, in commentaren plaatsen en eigen foto's en GIF's zijn ook al geen nieuwigheid meer. Voor video's was het iets complexer legt het bedrijf uit in een blogbericht. Zo genereren zowel de commentaren als video's veel dataverkeer.De functie werd ontwikkeld op Facebook's 50e hackathon waarbij ontwikkelaars op één dag nieuwe functies proberen te ontwikkelen. Al werd de optie in de maanden erna verder uitgewerkt en stabieler gemaakt.Video's toevoegen werkt zowel op het web als op iOS en Android. Gebruikers moeten bij een reactie op het foto-icoon drukken en kunnen zo kiezen om een foto of video te uploaden.