De sociale netwerkreus Facebook heeft een bewaarfunctie genaamd 'Save' aangekondigd, die het mogelijk maakt berichten, links, pagina's locaties, muziek of video's op te slaan om ze op eender welk moment opnieuw te kunnen bekijken.

De content die u opslaat, wordt gerangschikt en gebundeld in een aparte tab links van uw tijdlijn, en in de 'Meer'-tab op uw iOS- of Android-apparaat.

De door u bewaarde inhoud is enkel voor uzelf zichtbaar, tenzij u ervoor kiest deze met anderen te delen. De content kan ook gearchiveerd worden.

Worden de opgeslagen berichten niet meer opnieuw bekeken, dan zal Facebook u hier af en toe aan herinneren.

'Save' wordt deze week nog ter beschikking gesteld van Facebookers die de webversie of de iOS- of Android-app gebruiken.

De sociale netwerkreus Facebook heeft een bewaarfunctie genaamd 'Save' aangekondigd, die het mogelijk maakt berichten, links, pagina's locaties, muziek of video's op te slaan om ze op eender welk moment opnieuw te kunnen bekijken. De content die u opslaat, wordt gerangschikt en gebundeld in een aparte tab links van uw tijdlijn, en in de 'Meer'-tab op uw iOS- of Android-apparaat. De door u bewaarde inhoud is enkel voor uzelf zichtbaar, tenzij u ervoor kiest deze met anderen te delen. De content kan ook gearchiveerd worden. Worden de opgeslagen berichten niet meer opnieuw bekeken, dan zal Facebook u hier af en toe aan herinneren. 'Save' wordt deze week nog ter beschikking gesteld van Facebookers die de webversie of de iOS- of Android-app gebruiken.