Tot op heden kon je via Facebook Messenger enkel berichten sturen naar Facebook-vrienden. Met de nieuwe update voor iOS (er is ook een testversie voor Android) wordt het mogelijk te chatten met elke Facebook-gebruiker, en dus ook met mensen met wie je niet bevriend bent. De vernieuwde app werkt op basis van telefoonnummers.

Jongeren Met deze update leunt de app dichter aan bij messaging-toepassingen als WhatsApp, Snapchat en WeChat, die ook met gsm-nummers werken. Wellicht niet toevallig, want deze concurrerende apps zijn populair bij jongeren, een doelpubliek dat alsmaar meer afstand doet van Facebook.

Facebook heeft het ontwerp van de Messenger ook afgestemd op het uiterlijk van iOS 7, en heeft de app sneller gemaakt.

Tot op heden kon je via Facebook Messenger enkel berichten sturen naar Facebook-vrienden. Met de nieuwe update voor iOS (er is ook een testversie voor Android) wordt het mogelijk te chatten met elke Facebook-gebruiker, en dus ook met mensen met wie je niet bevriend bent. De vernieuwde app werkt op basis van telefoonnummers. Jongeren Met deze update leunt de app dichter aan bij messaging-toepassingen als WhatsApp, Snapchat en WeChat, die ook met gsm-nummers werken. Wellicht niet toevallig, want deze concurrerende apps zijn populair bij jongeren, een doelpubliek dat alsmaar meer afstand doet van Facebook. Facebook heeft het ontwerp van de Messenger ook afgestemd op het uiterlijk van iOS 7, en heeft de app sneller gemaakt.