Als je binnen 24 uur minimaal vijf foto's of video's hebt gemaakt, maakt Facebook daar automatisch een voorstelling van. Maar zelf kiezen welke foto's en video's gebruikt moeten worden kan ook. Als je een slideshow ziet van iemand anders, dan wordt er ook een knop getoond waarmee je direct je eigen voorstelling kunt samenstellen.

Slideshow komt voort uit de Facebook-app Moments. Eerder maakte Facebook voor al zijn gebruikers al een voorstelling aan het einde van het jaar met dezelfde techniek.

Facebook zet de laatste tijd meer in op video en minder op tekst. Het toevoegen van de Slideshow-functie past in die trend.

(ANP/WK)

Als je binnen 24 uur minimaal vijf foto's of video's hebt gemaakt, maakt Facebook daar automatisch een voorstelling van. Maar zelf kiezen welke foto's en video's gebruikt moeten worden kan ook. Als je een slideshow ziet van iemand anders, dan wordt er ook een knop getoond waarmee je direct je eigen voorstelling kunt samenstellen.Slideshow komt voort uit de Facebook-app Moments. Eerder maakte Facebook voor al zijn gebruikers al een voorstelling aan het einde van het jaar met dezelfde techniek.Facebook zet de laatste tijd meer in op video en minder op tekst. Het toevoegen van de Slideshow-functie past in die trend.(ANP/WK)