Facebook heeft een nieuwe app gelanceerd: Facebook for Every Phone. Die maakt de sociale netwerksite ook toegankelijk op 'feature phones', goedkope mobieltjes die een beperkt aantal functies hebben zoals een belfunctie, een berichtenfunctie en een browser, en die erg populair zijn in ontwikkelingslanden. Meer dan 100 miljoen gebruikers van zo'n telefoon facebooken nu via deze app.

Facebook for Every Phone is een uitgeklede versie van de smartphone-app. Je kan er een profiel aanmaken, krijgt toegang tot het nieuwsoverzicht, foto's, berichten, emoticons en fotofilters.

De toepassing werkt op meer dan 3.000 verschillende toestellen. Het besturingssysteem doet er niet toe, want Facebook for Every Phone draait niet op de telefoon zelf, maar op de servers van Facebook.

Facebook heeft een nieuwe app gelanceerd: Facebook for Every Phone. Die maakt de sociale netwerksite ook toegankelijk op 'feature phones', goedkope mobieltjes die een beperkt aantal functies hebben zoals een belfunctie, een berichtenfunctie en een browser, en die erg populair zijn in ontwikkelingslanden. Meer dan 100 miljoen gebruikers van zo'n telefoon facebooken nu via deze app. Facebook for Every Phone is een uitgeklede versie van de smartphone-app. Je kan er een profiel aanmaken, krijgt toegang tot het nieuwsoverzicht, foto's, berichten, emoticons en fotofilters. De toepassing werkt op meer dan 3.000 verschillende toestellen. Het besturingssysteem doet er niet toe, want Facebook for Every Phone draait niet op de telefoon zelf, maar op de servers van Facebook.