Facebook lanceerde Messenger, zijn eerste 'standalone'-app', in 2011. Dat de app zo snel groeit, is grotendeels te verklaren door het feit dat het gebruik sinds enkele maanden min of meer verplicht is. Facebook verwijderde immers de chatfunctie uit zijn eigen app voor iOS en Android, waardoor alle mobiele gebruikers van deze besturingssystemen moesten overschakelen op de externe Messenger-app om te kunnen blijven chatten op hun smarthpone of tablet. Lees ook: waarom u Facebook Messenger van uw smartphone moet verwijderen (en waarom niet).

In de mededeling zegt Facebook 'vastbesloten te zijn om van Messenger de best mogelijke berichtenervaring te maken'. Messenger wordt ongeveer iedere twee weken voorzien van een update, die ervoor moet zorgen dat de app steeds blijft verbeteren. (KVDA)

Facebook lanceerde Messenger, zijn eerste 'standalone'-app', in 2011. Dat de app zo snel groeit, is grotendeels te verklaren door het feit dat het gebruik sinds enkele maanden min of meer verplicht is. Facebook verwijderde immers de chatfunctie uit zijn eigen app voor iOS en Android, waardoor alle mobiele gebruikers van deze besturingssystemen moesten overschakelen op de externe Messenger-app om te kunnen blijven chatten op hun smarthpone of tablet. Lees ook: waarom u Facebook Messenger van uw smartphone moet verwijderen (en waarom niet).In de mededeling zegt Facebook 'vastbesloten te zijn om van Messenger de best mogelijke berichtenervaring te maken'. Messenger wordt ongeveer iedere twee weken voorzien van een update, die ervoor moet zorgen dat de app steeds blijft verbeteren. (KVDA)