Na wereldwijd protest heeft Facebook besloten om de handelsvoorwaarden van het bedrijf terug te veranderen.

Vanaf nu gelden de oude regels terug, meldde Mark Zuckerberg, stichter en eigenaar van het sociale online-netwerk, dinsdagavond op zijn blog.

Een grondige herziening van de gebruiksvoorwaarden staat echter wel gepland. Facebook had verleden week, haast ongemerkt, haar handelsvoorwaarden veranderd en daarmee voor opschudding gezorgd bij de gebruikers. Het bedrijf, waarvan de hoofdzetel in Californië ligt, eiste het "onherroepelijke" gebruiksrecht op om alle openbare gegevens, foto's en video's te gebruiken zelfs als de gebruikerzijn of haar account al afgesloten had.

Bron: Belga

Na wereldwijd protest heeft Facebook besloten om de handelsvoorwaarden van het bedrijf terug te veranderen. Vanaf nu gelden de oude regels terug, meldde Mark Zuckerberg, stichter en eigenaar van het sociale online-netwerk, dinsdagavond op zijn blog. Een grondige herziening van de gebruiksvoorwaarden staat echter wel gepland. Facebook had verleden week, haast ongemerkt, haar handelsvoorwaarden veranderd en daarmee voor opschudding gezorgd bij de gebruikers. Het bedrijf, waarvan de hoofdzetel in Californië ligt, eiste het "onherroepelijke" gebruiksrecht op om alle openbare gegevens, foto's en video's te gebruiken zelfs als de gebruikerzijn of haar account al afgesloten had. Bron: Belga