Je kunt de komende tijd veel nieuwe gezichten verwachten op Facebook. Want het sociale netwerk heeft het populaire MSQRD (of Masquerade) gekocht. Met de app is het mogelijk om te faceswappen (wisselen van het gezicht met een ander) en maskers over je gezicht te plaatsen. Die maskers verschillen van Leonardo DiCaprio op de Oscars tot een aap of Snoop Dogg. Met die maskers is het mogelijk om een video op te nemen of een foto te maken die je kunt delen op sociale media.

MSQRD zal geïntegreerd worden in Facebook en zelfstandig blijven bestaan, schrijven de oprichters in een blogpost.

In de appstores van Android en iOS doet de app het momenteel zeer goed. MSQRD krijgt hoge beoordelingen en staat bovenaan in de hitlijsten. Hoeveel Facebook over heeft voor de app is niet duidelijk.

Je kunt de komende tijd veel nieuwe gezichten verwachten op Facebook. Want het sociale netwerk heeft het populaire MSQRD (of Masquerade) gekocht. Met de app is het mogelijk om te faceswappen (wisselen van het gezicht met een ander) en maskers over je gezicht te plaatsen. Die maskers verschillen van Leonardo DiCaprio op de Oscars tot een aap of Snoop Dogg. Met die maskers is het mogelijk om een video op te nemen of een foto te maken die je kunt delen op sociale media.MSQRD zal geïntegreerd worden in Facebook en zelfstandig blijven bestaan, schrijven de oprichters in een blogpost.In de appstores van Android en iOS doet de app het momenteel zeer goed. MSQRD krijgt hoge beoordelingen en staat bovenaan in de hitlijsten. Hoeveel Facebook over heeft voor de app is niet duidelijk.