Facebook heeft aangekondigd dat alle social games en andere applicaties gehergroepeerd worden in een App Center. In het App Center, dat in de komende weken gelanceerd wordt, zullen zowel apps geschikt voor de pc als apps voor mobiele toestellen op iOS en Android worden aangeboden. Facebook wil immers ook zijn 500 miljoen mobiele gebruikers beter kunnen bedienen.

"Het App Center is ontworpen om mobiele toepassingen te stuwen op Facebook", klonk het bij Aaron Brady op de officiële blog van het bedrijf. "Van op het mobiele App Center krijgen smartphonegebruikers meteen te zien welke apps compatibel zijn met hun toestel. En als de apps echt geïnstalleerd moeten worden, dan wordt er meteen teruggekoppeld naar de App Store of naar Googler Play.

Facebook heeft ontwikkelaars alvast gevraagd om korte beschrijvingen van hun programma's te voorzien voor App Center.

Bron: Belga

Facebook heeft aangekondigd dat alle social games en andere applicaties gehergroepeerd worden in een App Center. In het App Center, dat in de komende weken gelanceerd wordt, zullen zowel apps geschikt voor de pc als apps voor mobiele toestellen op iOS en Android worden aangeboden. Facebook wil immers ook zijn 500 miljoen mobiele gebruikers beter kunnen bedienen. "Het App Center is ontworpen om mobiele toepassingen te stuwen op Facebook", klonk het bij Aaron Brady op de officiële blog van het bedrijf. "Van op het mobiele App Center krijgen smartphonegebruikers meteen te zien welke apps compatibel zijn met hun toestel. En als de apps echt geïnstalleerd moeten worden, dan wordt er meteen teruggekoppeld naar de App Store of naar Googler Play. Facebook heeft ontwikkelaars alvast gevraagd om korte beschrijvingen van hun programma's te voorzien voor App Center. Bron: Belga