Facebook heeft woensdag de magische grens van 200 miljoen gebruikers bereikt. Dat meldt medeoprichter en ceo Mark Zuckerberg van Facebook op de officiële blog van het bedrijf.

Facebook is momenteel het grootse sociale webplatform ter wereld. Het laat concurrenten zoals MySpace en het Europese Netlog ver achter zich. Zuckerberg spreekt van een erg goede start. ''We blijven werken aan een dienst die iedereen overal kan gebruiken, of ze nu een persoon, een bedrijf of een president zijn.''

Om de mijlpaal te vieren, heeft Facebook onder meer een felicitatiepagina gecreëerd. Op 'Facebook for Good' kunnen gebruikers onder andere verhalen delen over hoe het platform hen geholpen heeft bij het vinden van een verre vriend.

Facebook heeft woensdag de magische grens van 200 miljoen gebruikers bereikt. Dat meldt medeoprichter en ceo Mark Zuckerberg van Facebook op de officiële blog van het bedrijf. Facebook is momenteel het grootse sociale webplatform ter wereld. Het laat concurrenten zoals MySpace en het Europese Netlog ver achter zich. Zuckerberg spreekt van een erg goede start. ''We blijven werken aan een dienst die iedereen overal kan gebruiken, of ze nu een persoon, een bedrijf of een president zijn.'' Om de mijlpaal te vieren, heeft Facebook onder meer een felicitatiepagina gecreëerd. Op 'Facebook for Good' kunnen gebruikers onder andere verhalen delen over hoe het platform hen geholpen heeft bij het vinden van een verre vriend.