De bedoeling achter Creative Labs was dat er innovatieve en ongewone apps konden worden bedacht en gemaakt. Maar na een jaar wordt het project alweer afgevoerd. Tegelijk verdwijnen Riff, Rooms, Slingshot (een alternatief voor Snapchat) en andere toepassingen afkomstig uit de app-stal. De apps werden al een tijdje niet meer aangepast, zegt Facebook tegenover CNet.

In totaal heeft het project zo'n twee jaar bestaan. Al wil de sluiting ervan niet zeggen dat er geen ruimte meer is voor projecten naast Facebook. Zo heeft het bedrijf nog altijd de ambitie om met vliegtuigen de wereld van internet te voorzien en blijven apps als Paper bestaan. Ook alles wat met virtual reality, zoals de overname van Occulus, blijft ongewijzigd. Maar experimentele apps moeten we voorlopig niet meer verwachten van Facebook.

De bedoeling achter Creative Labs was dat er innovatieve en ongewone apps konden worden bedacht en gemaakt. Maar na een jaar wordt het project alweer afgevoerd. Tegelijk verdwijnen Riff, Rooms, Slingshot (een alternatief voor Snapchat) en andere toepassingen afkomstig uit de app-stal. De apps werden al een tijdje niet meer aangepast, zegt Facebook tegenover CNet.In totaal heeft het project zo'n twee jaar bestaan. Al wil de sluiting ervan niet zeggen dat er geen ruimte meer is voor projecten naast Facebook. Zo heeft het bedrijf nog altijd de ambitie om met vliegtuigen de wereld van internet te voorzien en blijven apps als Paper bestaan. Ook alles wat met virtual reality, zoals de overname van Occulus, blijft ongewijzigd. Maar experimentele apps moeten we voorlopig niet meer verwachten van Facebook.