Vooralsnog was het alleen voor beroemdheden en een handvol 'normale' gebruikers mogelijk om te livestreamen. Het werkt vergelijkbaar als livestreamdiensten Periscope en Meerkat, die daar speciaal voor gemaakt zijn.

Het starten van een livestream kan door het Live-Video-icoontje te selecteren bij je update status. Daar geef je kort een omschrijving in met het onderwerp van de stream en je kan van start gaan. Het is daarbij mogelijk om zowel de camera op de voor- als achterkant te gebruiken en hij geeft alleen vierkant beeld.

Vrienden kunnen in realtime reageren op de video, waardoor er interactie ontstaat. Voor de streamer is het bovendien mogelijk om te zien wie er meekijkt. Na het beëindigen van de livestream blijft de video op de tijdlijn staan, zodat hij op een later moment nog eens bekeken kan worden.

In News Feeds is het mogelijk om te abonneren op liveuitzendingen van vrienden en bekenden, zodat er notificaties binnenkomen wanneer iemand gaat uitzenden - dit kan met name interessant zijn bij beroemdheden die worden gevolgd.

Vooralsnog was het alleen voor beroemdheden en een handvol 'normale' gebruikers mogelijk om te livestreamen. Het werkt vergelijkbaar als livestreamdiensten Periscope en Meerkat, die daar speciaal voor gemaakt zijn.Het starten van een livestream kan door het Live-Video-icoontje te selecteren bij je update status. Daar geef je kort een omschrijving in met het onderwerp van de stream en je kan van start gaan. Het is daarbij mogelijk om zowel de camera op de voor- als achterkant te gebruiken en hij geeft alleen vierkant beeld.Vrienden kunnen in realtime reageren op de video, waardoor er interactie ontstaat. Voor de streamer is het bovendien mogelijk om te zien wie er meekijkt. Na het beëindigen van de livestream blijft de video op de tijdlijn staan, zodat hij op een later moment nog eens bekeken kan worden. In News Feeds is het mogelijk om te abonneren op liveuitzendingen van vrienden en bekenden, zodat er notificaties binnenkomen wanneer iemand gaat uitzenden - dit kan met name interessant zijn bij beroemdheden die worden gevolgd.