De sociaalnetwerksite Facebook start met een gratis functie om via video met vrienden te praten. Daarvoor werkt het bedrijf samen met Skype.

De dienst zal in de komende weken beschikbaar gemaakt worden voor alle gebruikers, zo kondigde Facebook aan. Facebook telt inmiddels al 750 miljoen gebruikers, meldde oprichter Mark Zuckerberg. Een andere nieuwigheid op de website is de mogelijkheid om met meerdere vrienden tegelijk te chatten. De concurrenten van Facebook, Apple en Google, bieden al videochatten aan.

Skype is sinds kort eigendom van Microsoft, dat 8,5 miljard dollar (5,9 miljard euro) neerlegde voor de internettelefoniedienst.

Bron: Belga

De sociaalnetwerksite Facebook start met een gratis functie om via video met vrienden te praten. Daarvoor werkt het bedrijf samen met Skype. De dienst zal in de komende weken beschikbaar gemaakt worden voor alle gebruikers, zo kondigde Facebook aan. Facebook telt inmiddels al 750 miljoen gebruikers, meldde oprichter Mark Zuckerberg. Een andere nieuwigheid op de website is de mogelijkheid om met meerdere vrienden tegelijk te chatten. De concurrenten van Facebook, Apple en Google, bieden al videochatten aan. Skype is sinds kort eigendom van Microsoft, dat 8,5 miljard dollar (5,9 miljard euro) neerlegde voor de internettelefoniedienst. Bron: Belga