De website Geek Time maakt melding van een WhatsApp-button binnenin de Android-app van Facebook.

Volgens de site gaat het om een test bij een beperkt aantal gebruikers van Android versie 31.0.0.7.13. Zij kunnen een Facebook-post meteen delen op WhatsApp via een speciale verzendknop die het WhatsApp-icoontje heeft.

Het zou de eerste keer zijn dat Facebook WhatsApp in de eigen service integreert. Het sociale netwerk nam de chat-app begin vorig jaar over voor 19 miljard dollar. Of en wanneer de WhatsApp-knop voor alle gebruikers beschikbaar komt, is nog onduidelijk.

De website Geek Time maakt melding van een WhatsApp-button binnenin de Android-app van Facebook. Volgens de site gaat het om een test bij een beperkt aantal gebruikers van Android versie 31.0.0.7.13. Zij kunnen een Facebook-post meteen delen op WhatsApp via een speciale verzendknop die het WhatsApp-icoontje heeft. Het zou de eerste keer zijn dat Facebook WhatsApp in de eigen service integreert. Het sociale netwerk nam de chat-app begin vorig jaar over voor 19 miljard dollar. Of en wanneer de WhatsApp-knop voor alle gebruikers beschikbaar komt, is nog onduidelijk.