Een en ander zou ook moeten voorkomen dat ze jaloers worden op mensen met meer likes. Als ze zich zo voelen, is de volgende stap namelijk dat ze Facebook verlaten. De socialemediagigant laat aan TechCrunch weten dat het overweegt om de likes weg te halen, maar dat de proef nog niet is ingevoerd.

Facebook-dochter Instagram doet al zo'n proef. Gebruikers in zeven landen, waaronder Australië, Canada, Italië en Japan, kunnen niet meer zien hoeveel likes een foto heeft gekregen. De gebruiker die een foto heeft geplaatst, is de enige die kan zien hoeveel likes de foto heeft gekregen.

Een en ander zou ook moeten voorkomen dat ze jaloers worden op mensen met meer likes. Als ze zich zo voelen, is de volgende stap namelijk dat ze Facebook verlaten. De socialemediagigant laat aan TechCrunch weten dat het overweegt om de likes weg te halen, maar dat de proef nog niet is ingevoerd.Facebook-dochter Instagram doet al zo'n proef. Gebruikers in zeven landen, waaronder Australië, Canada, Italië en Japan, kunnen niet meer zien hoeveel likes een foto heeft gekregen. De gebruiker die een foto heeft geplaatst, is de enige die kan zien hoeveel likes de foto heeft gekregen.