Veel gebruikers zagen begin dit weekend een melding op hun profiel waarin te lezen staat: 'We hopen dat mensen troost vinden in het delen van herinneringen en zijn leven vieren'. Niet alle profielen zijn getroffen door de opmerkelijke status van eerbetoon. Oprichter Mark Zuckerberg ontkwam er echter niet aan. Hij werd ook ten onrechte doodverklaard door zijn eigen sociale netwerksite.

.
© .

'Dit is een verschrikkelijke fout die we inmiddels gemaakt hebben', klinkt het in een reactie van Facebook. 'Het spijt ons dat dit gebeurd is en we hebben zo snel mogelijk gewerkt om het te maken.'

Het is onduidelijk wat de massale doodsberichten veroorzaakt heeft. Waarschijnlijk gaat het om een bug in het systeem van Facebook.

(ANP/WK)

Veel gebruikers zagen begin dit weekend een melding op hun profiel waarin te lezen staat: 'We hopen dat mensen troost vinden in het delen van herinneringen en zijn leven vieren'. Niet alle profielen zijn getroffen door de opmerkelijke status van eerbetoon. Oprichter Mark Zuckerberg ontkwam er echter niet aan. Hij werd ook ten onrechte doodverklaard door zijn eigen sociale netwerksite.'Dit is een verschrikkelijke fout die we inmiddels gemaakt hebben', klinkt het in een reactie van Facebook. 'Het spijt ons dat dit gebeurd is en we hebben zo snel mogelijk gewerkt om het te maken.'Het is onduidelijk wat de massale doodsberichten veroorzaakt heeft. Waarschijnlijk gaat het om een bug in het systeem van Facebook.(ANP/WK)