Facebook zou ooit een bod van drie miljard dollar hebben uitgebracht op de populaire foto-app Snapchat. Omdat dit bod werd afgewezen, ontwikkelt Facebook dan maar zélf een Snapchat-achtige app. Dat meldt de Financial Times.

De toepassing zou intern Slingshot genoemd worden, en zou gebruikers net als bij Snapchat en het onlangs gelanceerde TapTalk de gelegenheid bieden foto's en filmpjes te versturen die een paar seconden na ontvangst automatisch verdwijnen. Meer details kon de Financial Times op dit moment niet bemachtigen.

Om het fiasco van Poke - een eerdere app van Facebook die Snapchat moest bestoken, maar die onlangs opgedoekt werd - te vermijden, heeft CEO Mark Zuckerberg nu naar verluidt zélf de supervisie over Slingshot.

De app zou mogelijk volgende maand al in de markt gezet worden.

Met Blink kocht ook Yahoo zopas een messaging-app à la Snapchat in.

Facebook zou ooit een bod van drie miljard dollar hebben uitgebracht op de populaire foto-app Snapchat. Omdat dit bod werd afgewezen, ontwikkelt Facebook dan maar zélf een Snapchat-achtige app. Dat meldt de Financial Times. De toepassing zou intern Slingshot genoemd worden, en zou gebruikers net als bij Snapchat en het onlangs gelanceerde TapTalk de gelegenheid bieden foto's en filmpjes te versturen die een paar seconden na ontvangst automatisch verdwijnen. Meer details kon de Financial Times op dit moment niet bemachtigen. Om het fiasco van Poke - een eerdere app van Facebook die Snapchat moest bestoken, maar die onlangs opgedoekt werd - te vermijden, heeft CEO Mark Zuckerberg nu naar verluidt zélf de supervisie over Slingshot. De app zou mogelijk volgende maand al in de markt gezet worden. Met Blink kocht ook Yahoo zopas een messaging-app à la Snapchat in.