Door gebruik te maken van software voor gezichtsherkenning kan het bedrijf door je foto's bladeren en zoeken naar een foto die past bij de emoji die je zou willen gebruiken.

Als de functie er daadwerkelijk komt - het gaat immers nog om een patent - zou Facebook wellicht kiezen voor een beperkt aantal emoji die omgezet kunnen worden tot selfie. Door hier een beperking op te zetten zou de software sneller en beter werken.

De reactieknoppen kwamen er pas twee jaar na het indienen van het patent. Dus als Facebook de emojiselfies doorvoert, moeten we daar wellicht nog even op wachten.

Facebook
© Facebook
Door gebruik te maken van software voor gezichtsherkenning kan het bedrijf door je foto's bladeren en zoeken naar een foto die past bij de emoji die je zou willen gebruiken. Als de functie er daadwerkelijk komt - het gaat immers nog om een patent - zou Facebook wellicht kiezen voor een beperkt aantal emoji die omgezet kunnen worden tot selfie. Door hier een beperking op te zetten zou de software sneller en beter werken.De reactieknoppen kwamen er pas twee jaar na het indienen van het patent. Dus als Facebook de emojiselfies doorvoert, moeten we daar wellicht nog even op wachten.