Volgens Belgacom-ceo Didier Bellens is het evident dat zijn betwiste rechterhand, Concetta Fagard, haar ontslagvergoeding terugstort. Dat zegt hij in De Standaard en Het Nieuwsblad. De ruzie met de raad van bestuur noemt hij 'beheersbaar'.

Bellens ligt zwaar onder vuur na het terug aanwerven van Fagard, na haar ontslag in juni. De aanwerving gaat in tegen de wil van het benoemingscomité van de raad van bestuur.

Bellens verdedigt haar terugkeer. Hij beschouwt haar als een waardevol talent. Ze zal overigens niet als zelfstandige terugkeren, maar in loondienst. Bellens zegt ook te geloven in een verzoening met de raad van bestuur.

Nog volgens de Belgacom-baas heeft Fagard een ontslagvergoeding gekregen.De Morgen weet dat het ging om gouden handdruk van 600.000 euro. Nu ze weer in dienst treedt, zal ze die vergoeding terugstorten.

Bron: Belga

Volgens Belgacom-ceo Didier Bellens is het evident dat zijn betwiste rechterhand, Concetta Fagard, haar ontslagvergoeding terugstort. Dat zegt hij in De Standaard en Het Nieuwsblad. De ruzie met de raad van bestuur noemt hij 'beheersbaar'. Bellens ligt zwaar onder vuur na het terug aanwerven van Fagard, na haar ontslag in juni. De aanwerving gaat in tegen de wil van het benoemingscomité van de raad van bestuur. Bellens verdedigt haar terugkeer. Hij beschouwt haar als een waardevol talent. Ze zal overigens niet als zelfstandige terugkeren, maar in loondienst. Bellens zegt ook te geloven in een verzoening met de raad van bestuur. Nog volgens de Belgacom-baas heeft Fagard een ontslagvergoeding gekregen.De Morgen weet dat het ging om gouden handdruk van 600.000 euro. Nu ze weer in dienst treedt, zal ze die vergoeding terugstorten. Bron: Belga