Totaal onverwacht veranderden vele duizenden aandelen van de failliete electronicaketen Tweeter Home Entertainment van eigenaar. De reden is hoogstwaarschijnlijk dat het beurssymbool van Tweeter (TWTRQ) erg lijkt op het symbool waaronder Twitter (TWTR) binnenkort genoteerd hoopt te zijn. Die beursgang moet nog plaatsvinden, maar sommige beleggers konden kennelijk zo lang niet wachten

.

Uiteindelijk sloot het aandeel op een koers van 5,1 dollarcent, na eerder op de dag zelfs voor 18 cent te zijn verhandeld. Donderdag was het aandeel nog minder dan 1 cent waard. Er werden vrijdag ruim 14 miljoen aandelen verhandeld, tegen zo'n 173.000 op een doorsnee beursdag. (Belga/TV)

Totaal onverwacht veranderden vele duizenden aandelen van de failliete electronicaketen Tweeter Home Entertainment van eigenaar. De reden is hoogstwaarschijnlijk dat het beurssymbool van Tweeter (TWTRQ) erg lijkt op het symbool waaronder Twitter (TWTR) binnenkort genoteerd hoopt te zijn. Die beursgang moet nog plaatsvinden, maar sommige beleggers konden kennelijk zo lang niet wachten . Uiteindelijk sloot het aandeel op een koers van 5,1 dollarcent, na eerder op de dag zelfs voor 18 cent te zijn verhandeld. Donderdag was het aandeel nog minder dan 1 cent waard. Er werden vrijdag ruim 14 miljoen aandelen verhandeld, tegen zo'n 173.000 op een doorsnee beursdag. (Belga/TV)