De federale politie gaat tijdens het festival Rock Werchter actief communiceren via het sociale medium Twitter.

Van woensdagmiddag 27 juni tot en met maandagmiddag 2 juli 2012 zullen er tweets gestuurd worden over onder meer de mobiliteit rondom het festivalterrein en het Leuvense station en preventietips. Dat meldt de federale politie in een persbericht.

De tweets zullen verstuurd worden vanuit het commandocentrum van de federale politie, het communicatie- en informatiecentrum te Leuven (CIC) en vanop het terrein zelf. Overigens zal er in drie talen getwitterd worden: Nederlands, Frans en Engels. Voor alle tweets wordt de hashtag #RW12 gebruikt: dezelfde hashtag die de organisatie van Rock Werchter gebruikt voor het evenement.

De tweets van de federale politie zijn te volgen via @pers_fedpol (voor Nederlands en Engels) en @presse_polfed (voor Frans).

De federale politie gaat tijdens het festival Rock Werchter actief communiceren via het sociale medium Twitter. Van woensdagmiddag 27 juni tot en met maandagmiddag 2 juli 2012 zullen er tweets gestuurd worden over onder meer de mobiliteit rondom het festivalterrein en het Leuvense station en preventietips. Dat meldt de federale politie in een persbericht. De tweets zullen verstuurd worden vanuit het commandocentrum van de federale politie, het communicatie- en informatiecentrum te Leuven (CIC) en vanop het terrein zelf. Overigens zal er in drie talen getwitterd worden: Nederlands, Frans en Engels. Voor alle tweets wordt de hashtag #RW12 gebruikt: dezelfde hashtag die de organisatie van Rock Werchter gebruikt voor het evenement. De tweets van de federale politie zijn te volgen via @pers_fedpol (voor Nederlands en Engels) en @presse_polfed (voor Frans).