FIFA 17 maakt voor het nieuwe spel gebruik van de Frostbite-engine, waarmee het mogelijk is om bijna fotorealistische beelden in de game te gebruiken. De technologie werd ook gebruikt voor de Battelfield-reeks, Need for Speed en Star Wars Battlefront.

Om FIFA nog realistischer en mooier te maken heeft de ontwikkelaar de bewegingen van vier spelers van wereldklasse vastgelegd. Landgenoot Eden Hazard van Chelsea is een van die spelers, samen met James Rodriguez van Real Madrid, Anthony Martial van Manchester United en Marco Reus van Borussia Dortmund.

Het spel komt naast de PC en de huidige generatie consoles ook uit voor de PS3 en Xbox 360.

Op 12 juni zal EA tijdens zijn play-evenement in LA meer bekendmaken over de game.

FIFA 17 maakt voor het nieuwe spel gebruik van de Frostbite-engine, waarmee het mogelijk is om bijna fotorealistische beelden in de game te gebruiken. De technologie werd ook gebruikt voor de Battelfield-reeks, Need for Speed en Star Wars Battlefront. Om FIFA nog realistischer en mooier te maken heeft de ontwikkelaar de bewegingen van vier spelers van wereldklasse vastgelegd. Landgenoot Eden Hazard van Chelsea is een van die spelers, samen met James Rodriguez van Real Madrid, Anthony Martial van Manchester United en Marco Reus van Borussia Dortmund.Het spel komt naast de PC en de huidige generatie consoles ook uit voor de PS3 en Xbox 360.Op 12 juni zal EA tijdens zijn play-evenement in LA meer bekendmaken over de game.