Koning Filip mag zich op 21 juli ook de koning van Twitter noemen. De hashtag #KoningFilip is, op #mtvhottest na, wereldwijd het meest 'trending topic' op Twitter.

Volgens de VRT was de hashtag #KoningFilip goed voor 3.900 hits. #KoninginMathilde behaalde 1.400 hits, #KoningAlbert 600 hits en #KoninginPaola 814 hits.

Beter dan Bieber De kersverse koning van ons land doet hiermee beter dan Justin Bieber, al enkele jaren het populairste onderwerp op Twitter. Op een gegeven moment was het Canadese tieneridool zo vaak 'trending' dat Twitter zelf pogingen deed om te vermijden dat Bieber iedere dag de lijst van populairste onderwerpen zou aanvoeren.

Koning Filip mag zich op 21 juli ook de koning van Twitter noemen. De hashtag #KoningFilip is, op #mtvhottest na, wereldwijd het meest 'trending topic' op Twitter. Volgens de VRT was de hashtag #KoningFilip goed voor 3.900 hits. #KoninginMathilde behaalde 1.400 hits, #KoningAlbert 600 hits en #KoninginPaola 814 hits.Beter dan Bieber De kersverse koning van ons land doet hiermee beter dan Justin Bieber, al enkele jaren het populairste onderwerp op Twitter. Op een gegeven moment was het Canadese tieneridool zo vaak 'trending' dat Twitter zelf pogingen deed om te vermijden dat Bieber iedere dag de lijst van populairste onderwerpen zou aanvoeren.