Filip Verstockt is de nieuwe sales manager bij Orange Business Services in België. Hij neemt de stek in van Alain Stas die onlangs aangesteld werd als managing director.

Filip Verstockt studeerde aan de Europese Hogeschool en de Vlerick Management School. In '96 ging hij aan de slag als account manager bij Telindus. Midden 2000 stapte hij echter over naar Orange Business Services. Hij groeide er door van account manager tot vandaag dus sales manager.

Orange Business Services haalde [onlangs] het belangrijke conctract binnen bij buitenlandse zaken voor de verbinding van alle Belgische ambassades. Het gaat om een deal van 7,5 miljoen euro, verspreid over vijf jaar.

Filip Verstockt is de nieuwe sales manager bij Orange Business Services in België. Hij neemt de stek in van Alain Stas die onlangs aangesteld werd als managing director. Filip Verstockt studeerde aan de Europese Hogeschool en de Vlerick Management School. In '96 ging hij aan de slag als account manager bij Telindus. Midden 2000 stapte hij echter over naar Orange Business Services. Hij groeide er door van account manager tot vandaag dus sales manager. Orange Business Services haalde [onlangs] het belangrijke conctract binnen bij buitenlandse zaken voor de verbinding van alle Belgische ambassades. Het gaat om een deal van 7,5 miljoen euro, verspreid over vijf jaar.