De financieel topman van Twitter, Anthony Noto, heeft de bediening van de kortberichtjesdienst zelf nog niet helemaal onder de knie. In enkele dagen tijd verstuurde de man per abuus al twee tweets.

Noto twitterde onder andere een zin uit een privégesprek met een onbekende gesprekspartner, zo meldt onder andere technologieblog "Recode". Kort na de uitschuiver heeft hij de berichten verwijderd.

De zin "Neen, alleen beperkt" houdt op zich weinig steek, maar meer van dergelijke ongelukjes van de financiële topman zouden voor Twitter wel eens snel een probleem kunnen worden. Zo sprak hij zich maandag in een per ongeluk openbare tweet uit over de overname van een niet nader genoemd bedrijf.

Twitter heeft behalve de voor iedereen zichtbare berichtjes ook de privédienst "Direct Message", die enkel voor de specifieke ontvanger zichtbaar is. Het gebeurt echter steeds vaker dat dergelijke privétweets per ongeluk voor iedereen zichtbaar zijn. (Belga/NS)

De financieel topman van Twitter, Anthony Noto, heeft de bediening van de kortberichtjesdienst zelf nog niet helemaal onder de knie. In enkele dagen tijd verstuurde de man per abuus al twee tweets.Noto twitterde onder andere een zin uit een privégesprek met een onbekende gesprekspartner, zo meldt onder andere technologieblog "Recode". Kort na de uitschuiver heeft hij de berichten verwijderd. De zin "Neen, alleen beperkt" houdt op zich weinig steek, maar meer van dergelijke ongelukjes van de financiële topman zouden voor Twitter wel eens snel een probleem kunnen worden. Zo sprak hij zich maandag in een per ongeluk openbare tweet uit over de overname van een niet nader genoemd bedrijf.Twitter heeft behalve de voor iedereen zichtbare berichtjes ook de privédienst "Direct Message", die enkel voor de specifieke ontvanger zichtbaar is. Het gebeurt echter steeds vaker dat dergelijke privétweets per ongeluk voor iedereen zichtbaar zijn. (Belga/NS)