Het gaat momenteel om Franstalige e-mails met als melding 'Demande de renseignements'. Ze dragen de naam en voornaam van een van onze medewerkers, maar hebben een vals afzenderadres zoals @minfin-fed.online, @minfin-fed.org of @minfin-fed.site.

De officiële e-mailadressen van de FOD Financiën eindigen allemaal op '@minfin.fed.be', aldus de mededeling.

Wie zo'n valse e-mail ontvangt, wordt gevraagd die zeker niet te beantwoorden. De FOD Financiën vraagt nooit persoonlijke inlichtingen per mail op (rekeningnummer, adres, namen van andere bedrijven, enz). MyMinfin is het beveiligde platform om het rekeningnummer door te spelen aan de fiscale administratie en om het eigen fiscaal dossier online te raadplegen, aldus Financiën.

Het gaat momenteel om Franstalige e-mails met als melding 'Demande de renseignements'. Ze dragen de naam en voornaam van een van onze medewerkers, maar hebben een vals afzenderadres zoals @minfin-fed.online, @minfin-fed.org of @minfin-fed.site. De officiële e-mailadressen van de FOD Financiën eindigen allemaal op '@minfin.fed.be', aldus de mededeling. Wie zo'n valse e-mail ontvangt, wordt gevraagd die zeker niet te beantwoorden. De FOD Financiën vraagt nooit persoonlijke inlichtingen per mail op (rekeningnummer, adres, namen van andere bedrijven, enz). MyMinfin is het beveiligde platform om het rekeningnummer door te spelen aan de fiscale administratie en om het eigen fiscaal dossier online te raadplegen, aldus Financiën.