Als er puur naar downloads wordt gekeken gaat het voorspoedig met Mozilla's browser. In het eerste jaar wist Firefox 100 miljoen downloads te halen, in 2006 haalde de browser 200 miljoen downloads en inmiddels is de 400-miljoen-grens doorbroken.

Helaas voor Firefox betekenen 400 miljoen downloads niet per definitie dat er evenveel gebruikers zijn. Zo komt Firefox vaak met vernieuwde, verbeterde versies, die door bestaande gebruikers gedownload worden en zijn er veel downloaders die de software uiteindelijk nooit installeren. Het marktaandeel van Firefox wordt door analisten tussen de 17 en 25 procent geschat.

In samenwerking met [Computable]

Als er puur naar downloads wordt gekeken gaat het voorspoedig met Mozilla's browser. In het eerste jaar wist Firefox 100 miljoen downloads te halen, in 2006 haalde de browser 200 miljoen downloads en inmiddels is de 400-miljoen-grens doorbroken. Helaas voor Firefox betekenen 400 miljoen downloads niet per definitie dat er evenveel gebruikers zijn. Zo komt Firefox vaak met vernieuwde, verbeterde versies, die door bestaande gebruikers gedownload worden en zijn er veel downloaders die de software uiteindelijk nooit installeren. Het marktaandeel van Firefox wordt door analisten tussen de 17 en 25 procent geschat. In samenwerking met [Computable]