De functie 404 No More is nog niet breed beschikbaar maar wordt momenteel nog ontwikkeld. Concreet gaat het om de 404-foutmelding, File or Directory not found. Wat je kan krijgen als de webpagina die je wil bezoeken offline is.

Wie daarop uitkomt, krijgt bij Firefox een kopie uit de Wayback Machine van Internet Archive. Dat is een webproject dat van de meeste grote sites een backup van de webpagina's bijhoud. Op die manier kan je nog achterhalen wat er vrij recent te vinden was. Al kan je uiteraard niet interageren met de site.

De functie is momenteel nog in ontwikkeling. Wie hem alvast wil proberen moet de plugin Firefox Test Pilot installeren en daarvoor over een Engelstalige Windows, Linux of OS X beschikken. Vanaf dan kan je functies in ontwikkeling uitproberen.

De functie 404 No More is nog niet breed beschikbaar maar wordt momenteel nog ontwikkeld. Concreet gaat het om de 404-foutmelding, File or Directory not found. Wat je kan krijgen als de webpagina die je wil bezoeken offline is.Wie daarop uitkomt, krijgt bij Firefox een kopie uit de Wayback Machine van Internet Archive. Dat is een webproject dat van de meeste grote sites een backup van de webpagina's bijhoud. Op die manier kan je nog achterhalen wat er vrij recent te vinden was. Al kan je uiteraard niet interageren met de site.De functie is momenteel nog in ontwikkeling. Wie hem alvast wil proberen moet de plugin Firefox Test Pilot installeren en daarvoor over een Engelstalige Windows, Linux of OS X beschikken. Vanaf dan kan je functies in ontwikkeling uitproberen.