Start Up, dochteronderneming van de participatiemaatschappij Nivelinvest, pompt een half miljoen euro in Flexipio, een filiaal van All4It.

Flexipio, een start-up die werd opgericht als filiaal van de Belgische ict-dienstverlener All4It, verhoogt zijn kapitaal tot 722.500 euro dankzij de investering van Nivelinvest. Flexipio is gespecialiseerd in het beheer van gegevens van klinische studies. Het bedrijf wil een toonaangevende speler worden in het nichedomein van web 2.0-oplossingen voor bedrijven die klinische tests uitvoeren (onder meer farmaceutische bedrijven, firma's uit de cosmeticasector, laboratoria, ...).

Ceo van het bedrijf is Xavier Ghyssens, die ook moederbedrijf All4It onder zijn hoede heeft. Hij zegt Flexipio tegen 2010 te willen uitbouwen tot een firma met 30 mensen en een omzet rond de 3 miljoen euro.

Start Up, dochteronderneming van de participatiemaatschappij Nivelinvest, pompt een half miljoen euro in Flexipio, een filiaal van All4It. Flexipio, een start-up die werd opgericht als filiaal van de Belgische ict-dienstverlener All4It, verhoogt zijn kapitaal tot 722.500 euro dankzij de investering van Nivelinvest. Flexipio is gespecialiseerd in het beheer van gegevens van klinische studies. Het bedrijf wil een toonaangevende speler worden in het nichedomein van web 2.0-oplossingen voor bedrijven die klinische tests uitvoeren (onder meer farmaceutische bedrijven, firma's uit de cosmeticasector, laboratoria, ...). Ceo van het bedrijf is Xavier Ghyssens, die ook moederbedrijf All4It onder zijn hoede heeft. Hij zegt Flexipio tegen 2010 te willen uitbouwen tot een firma met 30 mensen en een omzet rond de 3 miljoen euro.