SLiCKss krijgt een investering van anderhalf miljoen euro van Fortino Capital. Met dat geld wil het bedrijf internationaal groeien en zijn productaanbod uitbreiden.

De startup werd opgericht in april 2013 door vijf oprichters. Vandaag telt het Antwerpse bedrijf twaalf voltijdse medewerkers en heeft het klanten als DHL, Atlas Copco en Fluor. SLiCKss ontwikkelde onder meer een transportbeheersysteem in de cloud dat in real time goederenstromen en transportgerelateerde kosten in kaart brengt en waarschuwt waar nodig.

SLiCKss krijgt een investering van anderhalf miljoen euro van Fortino Capital. Met dat geld wil het bedrijf internationaal groeien en zijn productaanbod uitbreiden.De startup werd opgericht in april 2013 door vijf oprichters. Vandaag telt het Antwerpse bedrijf twaalf voltijdse medewerkers en heeft het klanten als DHL, Atlas Copco en Fluor. SLiCKss ontwikkelde onder meer een transportbeheersysteem in de cloud dat in real time goederenstromen en transportgerelateerde kosten in kaart brengt en waarschuwt waar nodig.